Meester & Knegt

Wanneer ben je iets meester? Nooit te oud om te leren. Maar met opgeteld bijna vijftig jaar journalistieke ervaring kom je heel dichtbij.
Wij maken nieuws, interviews en reportages (AD, GPD, NRC Next, NRC Handelsblad, Opzij, Linda, regionale kranten en diverse vakbladen).
We schrijven rapporten en brochures voor overheden, organisaties en bedrijven (Nationale Ombudsman, provincie Noord-Brabant, IBM, gemeente Rotterdam, Tilburg, Helmond, Gouda, Den Bosch) en we voeren eindredactie en hoofdredactie op projectbasis.

De laatste jaren schrijven we ook boeken in opdracht van bedrijven en doen we onafhankelijk onderzoek naar projecten voor allochtonen in diverse grote steden in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Graag blijven we journalistiek aan de weg timmeren. Openingen voor het Financieele Dagblad en de regionale media deden het bloed sneller stromen. Daarnaast leggen we ons toe op het geven van (schrijf)cursussen aan specialisten en ambtenaren.

Al met al een bult aan kennis en ervaring die we overdragen aan de Hogeschool voor de Journalistiek en ook in de toekomst willen inzetten voor kranten, tijdschriften, overheden en bedrijven.

De Knegt, meester in het vak. In dienst van de waarheid en in dienst van de boodschap.